• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

X3bar er den nemmeste vej til kropsligt velvære

X3bar er den nemmeste vej til kropsligt velvære

Uanset om du er den øvede fitnessudøver eller du blot vil bruge under femten minutter på lidt motion hver dag, så er programmet X3bar absolut løsningen for dig, når du har behov for lidt daglig kropslig udfoldelse og velvære.

Med X3bar skal du ikke ud at købe mange forskellige redskaber for at holde dig i form. Med X3bar kan du nøjes med en stålbænk og tre elastikker. Så er du ikke alene sikret baller af stål – du får også et vaskebræt på maven og biceps som Skipper Skræk.

Udendørs hjemmetræning styrker også din hjerne

At dyrke fitness indendørs har aldrig været et hit for nogen, for der bliver hurtigt for varmt og trangt i lokalet med alle de øvrige deltagere, som står og pruster og stønner dig i nakken. Derfor er X3bar også beregnet til at bruge udendørs.

Materialerne i X3bar-programmet er alle lavet af stål og slidstærkt gummi, så såvel bænk som træningselastikker er tilstrækkeligt hårdført til udendørs brug uanset vejr og vind hele året rundt. Og du skal selvfølgelig ikke stå og fryse i vintermånederne. Derfor er programmet sammensat på en sådan måde, at det kan køres igennem på blot ti minutter. Så er du fit for fight til resten af dagens mange strabadser.

Og fit skal man altså holde sig som moderne bymenneske i dag. Derfor er det også vigtig at holde pauser og få masser af frisk luft til hjernen, så den kan holde hele dagen. Med X3bar har du både mulighed for at træne i ti minutter hver dag, så du holder dig fit, og du har mulighed for at give din hjerne lidt fred og ro til at fordybe sig i egen krop.

Brug X3bar til at koble af fra dagens ræs

På blot ti minutter kan du opnå mange gode effekter af din X3bar-træning. Du får et af bræk i dagligdagens trummerum, du får gjort op med dårlige siddevaner og du får trænet dine muskler, så de er sunde og i stand til at modstå pres og stress i løbet af dagen.

Brug din fornuft til at gøre noget godt for kroppen: Prøv X3bar- programmet, og din krop vil elske dig for initiativet!


admin