• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Vær varsomt med dåsemad til din kat

Vær varsomt med dåsemad til din kat

Det er ikke for ingenting, at eksperter i dyrefoder tit og ofte advarer katteejere imod at fodre deres katte med dåsemad, for det kan virkelig have katastrofale følger. Her tænker jeg især på kattens tænder og tandkød, som i værste fald kan rådne eller være i en konstant betændelsestilstand.

Dåsemad er hverken for sarte sjæle eller kattemunde.

Ja, det er voldsomme sager at hive frem her på bloggen, men jeg kan ikke advare nok om, hvor dårligt en ide det er at anvende dåsemad som dyrefoder til katte. Selvfølgelig fanger katte mus i ny og næ, og jo, en mus er da et bløddyr, men katte SKAL altså have tørkost som hovedmåltid. Alt andet dyrefoder er slik, som skal doseres i nøje afmålte portioner. Punktum.

Netop nøje afmålte portioner er noget, som Henne Pet Food har øje for. De har nemlig specialiseret sig i dyrefoder til både hunde og katte, og det både i tørfoder og vådfoder med udgangspunkt i frisk laks. Vi ved jo alle, at fisk i alle størrelser og former er en dejlig spise – det synes katte og hunde heldigvis også. Og godt det samme, for der findes meget godt at sige om fiskens fortræffeligheder som spise for mennesker og dyr.

Fiskeolier i dyrefoder er til eksempel helt essentielle for katte, for i olien findes der vigtige proteiner og mineraler, som alle gør noget godt for din kats pels, knurhår og klør. Desuden er det med til at holde din kats mave i form, så den altid er frisk og klar til nye eventyr efter en tur rundt om tørkostskålen.

Din kat vil elske dyrefoder fra Henne Pet Food

Hos Henne Pet Food kan du læse mere om kattes fodringsbehov og ikke mindst om ingredienserne i deres dyrefoder. Du finder også information om, hvordan du handler hos dem via internettet. Det er nemt og bekvemt, og de leverer altid lige til døren. Når du handler dyrefoder hos Henne Pet Food, er du altid sikret, at din kat aldrig går sulten i seng.


admin