• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Red liv med hjertestarter Zoll AED Plus

Red liv med hjertestarter Zoll AED Plus

Det slår aldrig fejl: Hver evig eneste gang jeg er ude at løbetræne, så støder jeg på et menneske i nød. Når jeg siger i nød, så mener jeg, har behov for en hjertestarter af typen Zoll AED Plus. Nu er det ikke, fordi jeg vil lyde selvoptaget, for jeg vil selvfølgelig altid gerne være behjælpelig med at yde førstehjælp. Men de mennesker i nød, som jeg som oftest møder på min vej, ligger som regel altid og basker rundt på en eller anden skovsti uden for lands lov og ret.

Derfor har jeg nu taget konsekvensen af disse håbløse situationer og anskaffet mig en lille smart og handy hjertestarter af typen Zoll AED Plus. Den kan jeg nemlig have med på ryggen, når jeg løber ude i skovområderne.

Tag ansvar med hjertestarter Zoll AED Plus

Det hele startede egentlig med, at jeg altid måtte løbe fandens stærkt og fandens langt – ofte forgæves – efter en stationær hjertestarter, hver gang jeg mødte et menneske i nød. Efter få gange kunne jeg godt se, at det kunne ikke blive ved i længden. Ikke nok med, at jeg løb over evne – jeg løb som sagt også tit forgæves efter hjertestarterne, og så måtte jeg videre til et nyt sted og finde hjertestarter, mens mennesket ventede på vital hjælp.

Med de oplevelser in mente besluttede jeg mig for at søge hjælp hos Førstehjælp-shoppen, for jeg var sikker på, at de med deres ekspertise kunne hjælpe mig til at finde frem til en praktisk og transportabel hjertestarter. Og heldigvis havde de lige den hjertestarter, som jeg havde behov for – en Zoll AED Plus – en smart og handy sag til at tage med under armen.

Jeg besluttede mig straks for at afprøve hjertestarteren, så Zoll AED Plus kom op på ryggen og en tur med i skoven, hvor den skulle stå sin første prøve. Og tænk, jeg var dårlig nok kommet ind på skovstierne, før jeg mødte det første menneske i nød. Nu skulle Zoll AED Plus endelig stå sin prøve. Og der var gevinst i første hug! Endelig havde jeg fået købt noget isenkram, der faktisk virkede.

Førstehjælp-shoppen og Zoll AED Plus er et must for fritidsløbere

Lige siden jeg købte Zoll AED Plus, har hjertestarten trofast fulgt mig gennem de lange smalle stier i skoven, og den har været effektiv. Jeg har ikke tal på, hvor mange mennesker jeg har hjulpet via Zoll AED Plus, men det er over et dusin. Og det bedste af det hele er, at nu er jeg ikke så bekymret for, om folk falder om mig som fluer, for jeg har det rette værktøj lige ved hånden takket være Foerstehjaelp-shoppen.dk

admin