• 1-800-123-789
  • info@webriti.com

Bolig

Vores bolig er vores base. Det er der vi for alvor slapper af, samler energi, og der vi alle samles til familiær hygge, eller med vennerne til en verdensomspændende sportsbegivenhed, TV film premiere eller andet. Derfor er det også væsentligt at vi ynder at gøre noget ud af vores bolig, hvad enten det er inde eller ude, og om det er en lejlighed, villa eller helt almindeligt hus i udkanten af en stor by. Netop så vi kan få skabt rammerne for den ”hygge”, vi så gerne ønsker, og muligheden for at føle sig inspireret og samle energi i eget hjem.

Derfor kommer der herunder diverse henvisninger til en række sider, der kan hjælpe dig med at finde den rigtige webshop, indretningsarkitekter, møbelforretninger eller kan bane  vejen for god inspiration og endelig indretning eller renovering af din bolig, hvor end du må befinde dig i Danmark eller udland.

Sidder du inde med hjemmesider eller nogle spændende blogindlæg/bloggere, som kunne være interessant i henhold til bolig, indretning og renovering, eller beskæftiger du dig selv indenfor samme fagområde skal du ikke holde dig tilbage. Er du villig til at dele din viden med alle os andre – så vær så venlig at sende os i Koin O’ Nia et link dertil, så vi kan tage det i overvejelse i henhold til publicering på denne side, eller en e-mail, hvis det drejer sig om muligheden for gæsteblogging eller anden slags partnerskab. Vi elsker at høre meninger fra andre brugere, så tøv ikke med at skrive til os og komme med din anmeldelse af en virksomhed, som har gjort et ekstraordinært indtryk på dig.

Ps. Herunder kan fremgå specifikke links mod Boligportaler, herunder virksomheder og organisationer der beskæftiger sig med leje af lejligheder, køb af lejligheder, køb af hus samt henvisninger til specifikke ejendomsmæglere – baseret på tilfredsstillende erfaringer. Vi tager dog fuld forbehold for at garantere for kvaliteten af følgende og øvrige links.

Indendørs

Udendørs

Byggeri

Boligadvokater og boligrådgivere

Flyttefirma

Rengøring

Find bolig

Vejen kommune – Find bolig i Vejen Kommune.

Bolighed – Se salgspriser for huse og ejerboliger her

 

Væk med skadedyr!

Skadedyrsbekæmpelse i København af SOS-skadedyr